Aalto-Basketin mediaosasto on käynyt koko talven kohmeana kuin Inarin läänissä kehräävät diesel autot. Hieman on kone yskinyt, kun pitäisi saada tilastoja ja raportteja ulos niitä hamuaville #M2D lajiniiloille.

Teekkarikorista tukemassa tällä kaudella:

Palataanpa takaisin 27. tammikuuta sunnuntai iltapäivään, jossa teekkarit koki karmaisevan tappion Keravaa vastaan vieraissa. Ottelun ratkaisijana toimi hyvän päätyrajakuvion jälkeen Kilpeläinen, joka naulasi ratkaisevan kolmosen kulmasta 2sek ennen loppusummeria. Westerlundin ladon kokoiset screenit ei anna armoa, eli avut pitäisi olla näissä tilanteissa kunnossa. Meiltä hyvän ottelun pelasi Mupe Haji, joka signattiin paluumuuttajana loppukaudeksi teekkariporukkaan mukaan. Tilastot alla:

Lauantaina 2. helmikuuta olikin vastassa aina vain niin rakas Kotkajengi, joka on vuosien saatossa luonut joukkueeseen mentaliteetin “Jes, tänään päästään pelaamaan vastustajan tasolla”. Tähän ei luotu poikkeusta tälläkään kertaa, kun Kotkajengi pisti kunnon run & gun shown pystyyn kuudella äijällä pommittaen varmaankin #M2D ennätyksen step back, laid back ja under and back kolmosissa. Vastustajan heittotaito tuli “yllättäen” selväksi ja vasta 4. erässä saatiin puolustus kasaan sen verran, että lopussa kairattiin voitto kotiin. Nihkeä voitto, mutta pisteet Lepuskiin. Tilastot alla:

Eilisestä 6.2. Yökoris otteluraportista vastaa täksi kaudeksi Aalto-Baskettiin signattu koko kansan Kupiainen, olkaatten hyvät:

*Lepakko vuoron huuma Keskiviikon viimeisessä pelissä*

Yökoris lähti peliin seitsemällä pelaajalla, Aalto kymmenellä.

Pelin alku hämmensi Aaltoa kun vastustajan #4 haastoi vahvoilla ajoilla sekä riistoilla joita kerääntyi ensimmäisellä puoliskolla jopa +10. Hauiksen ympärys oli kaverilla about 45cm.

Ensimmäinen erä yökorikselle 25-18

Aalto aloitti 3 ja 4 erät pirteästi, mutta peli tempon hidastuessa vastustaja sai otteen ja pääsi rauhassa tuomaan pallon yli puolenkentän ja rakentaamaan hyökkäystään. Pitkälti pick&rollia josta pallo päätyi joko läpi keksinnöstä tai hyökkäys levypallosta toisella yrityksellä.

Viimeinen erä oli odotettua thrilleriä jossa smooth criminalin titteleitä olisi voinut jakaa monelle. Ottelun viimeistä sataa sekunttia pelattiin noin +10minuuttia. Tästä viimeiset 5sek kesti 5minuuttia, kiitos kotipöydänpitäjien.

Lopussa Aalto pääsi ratkaisemaan peliä vapareilla pelin ollessa tilanteessa 67-68
Kellossa 2.8 sekunttia.

Ensimmäinen heitto huti, toisella heitolla Aalto yritti saada osuman rautaan jotta kello lähtisi käyntiin, unohdettiin kuitenkin että pallon perään ei saa itse heittäjä lähteä. Tuomari kuitenkin vihelsi pelin päättyneeksi, game over.

Tähän saatin reagointia niinkin paljon että kotijoukkueen vaihtorulettia pyörittänyt Mcbride sekä katsoja päätyivät 3-sekunnin sisään protestoimaan vapaaheittossa tapahtunutta sääntörikkomusta. Tuomarien torikokous.

Tästä Yökoriksen aikalisä ja peli jatkuu.

Aloitus puolesta kentästä, josta Yökoris saa melko laadukkaan lobby-syötön. Aalto basketin iloksi huono viimeistely ja hyvä difu pelasti tuolta yritykseltä. Lohmanin käpälät ei petä näissä paikoissa.

Voitto Aallolle 67-68.