Mukana teekkaripalloilussa:

Aalto-Basketin vahva kevätvire säilyy, sillä viimeisestä kahdesta ottelusta on tullut pisteet Espooseen. Voitonnälkäiset teekkarit ovat tietoisia siitä, että mikäli Särren – Leikkaa Sukkaa aiotaan pitää kauden päätössaunaillan soittolistalla niin voittoja pitää saletisti sadella matsista toiseen.

Aalto-Basket oli keskiviikkona 9.1. tyly vieras Dynamolle, kun Etelä-Haagan jumppasalin sukat suhisi niin että vierasjoukkueelta paukkui “satanen” rikki. Dynamon kokeneet jyrät roikkuivat ottelun alkuhetket hyvin mukana, mutta teekkareiden atleettisuus riisui vironmiehiltä viimeisetki vasarat ja naulat kun toinen puolikas alkoi. Tasaista onnistumista koko laumalta ja 56-100 vierasvoitto.

Tilastot:

Kauden ensimmäinen KaHe kohtaaminen lauantaina 19.1. olikin sitten taas kunnon #M2D meininkiä. KaHella oli marssittaa kentälle kroppakaupalla liigakokemusta ja muuten vaan kokemusta. Airas, Huuskonen, Kajander, Nietosvaara ja Hohteri ei ole paperilla huono aloitusviisikko the sarjojen sarjaan. Tämä kombinaatio Äänekosken ja Stadin koripallolahjakkuutta aiheutti aika-ajoin päänvaivaa teekkareille, varsinkin toisella puoliajalla. Uskaltaudutaan nyt sakon uhalla kommentoimaan myös monta peluria hämmentänyttä tuomarilinjaa. Kaikenlaista kahvaa sai vääntää eikä ollut kaukana ettei Jorvin ensiavun ovet imaisseet pakkasilmaa sisään poliklinikalle. Ottelun ratkaisu venähti aivan loppumetreille, jossa kokemus ja yksittäisten teekkaripelaajien huippusuoritukset sai katsojat varpailleen antamaan aplodit Aalto-Basketin 81-77 tiukalle voitolle. Näitä lisää.

Tilastot ja onnistujat: