Nälkäiset Pussihukat marssi eilen Leppävaaraan takaraivossaan pisteen tappio syyskaudelta Martinlaaksossa. Teekkarit joutui lähtemään otteluun ilman tehomieskaksikkoa Lohman-Hautala, joten lähtökohdat nimivahvaa PuHua vastaan olivat haastavat.

Ensimmäinen erä painettiin tasavahvasti Hajin onnistuessa useampaan otteeseen kaaren takaa, energiaa riitti ja ensimmäinen erä päättyi tasoihin 23-23.

Toisen erän muutaman minuutin nukahdus koitui Teekkareiden kompastuskiveksi. Hukat juoksi riistoista ja huonoista heitonvalinnoista puolinopeita ja lähes peräjälkeen ne päättyivät “and1” suorituksiin, eroa muodostui hetkessä yli 10 pistettä josta ei enää toivuttu.

Toisen puoliajan hahmo oli vastustajan Jukka Aho, joka jatkoi tulikuumia otteitaan kaaren takaa. Vaikka oltiin sovittu, että Ahon puolustaja ei auta vaan ottaa kokoajan iholta, niin kerta toisen jälkeen Herra Aho pääsi rentouttamaan ranteensa tuloksena yhteensä 8 kolmosta ottelun aikana. Komeat 40 pistettä ja ansaittu MVP maininta.

Aalto-Basketin ongelmat ovat kulminoituneet kevätkauden aikana puolustuspäähän. Rosterista löytyy tasavahvasti jalkoja, mutta niitä ei osata hyödyntää otteluiden alusta lähtien. Silloin kun ei puolustus toimi, niin myös hyökkäyspää takkuilee pahan kerran.

Tilastot 68-84 päättyneestä matsista alla: