Teekkarien viimeisessä kotipelissä vastaan asettui ottelusiirtojen takia ensimmäistä kertaa tällä kaudella PuHu. Lähtöaskelmat otteluun noudattivat jo tutuksi tullutta kaavaa – pelaajia ja toimitsijoita etsittiin vielä edellisenä iltana. Tällä kertaa pitkittynyt kausi oli A-B:n puolella ja kaivattuja vahvistuksia saatiin rekrytoitua kautensa jo päättäneestä velijoukkueesta Aalto-Bucketseista (4 Div.).

Ottelu pelattiin herrasmiessäännöin tasavahvoilla 7 pelaajan rotaatioilla. Koko ottelu pelattiin kori korista ja ero pysyi sitkeästi alle 10 pisteessä. Ottelun viimeisen 5 minuutin alkaessa teekkarit olivat pienessä takaa-ajo-asemassa, mutta oikein ajoitettujen onnistumisien siivittämänä ratkaisu saatiin venytettyä aivan viimeisille sekunneille.

Vapaaheittoviivalla hermoilujen jälkeen A-B pääsi tasatilanteessa juonimaan aikalisällä viimeistä hyökkäystä. Teekkareiden tavoitteena oli pakottaa Hukat vaihtamaan – ja tässä onnistuttiin. Pallo sisään Hautalalle ja lopputuloksena jälleen hyvin epäortodoksimainen, mutta tuloksekas ratkaisu.

A-B:n kausi jatkuu vielä kahdella ottelulla. Molemmat pelataan vieraissa ja vastaan asettuvat MuKi (25.5. @Kisikses) ja PuHu (TBA).

[metaslider id=1953 cssclass=””]