PUSsycats matkasi Itä-Helsinkiin ja Vartiokylään WB Kukkojen vieraaksi. Joukkueen scouttaus oli taas onnistunutta ja vastassa oli edelliseen otteluun verrattuna vähän iäkkäämpiä herrasmiehiä, kuten odotettua. Muutamilla PUSsycatsin joukkueen jäsenillä tuli junnuajat mieleen kun pääsimme ottelupaikalle Vartiokylän yläasteelle ja kylmään liikuntasaliin.

Lämmitellä ei ehditty paljoa kun tuomari halusikin jo käynnistää ottelun ja se näkyi. Joukkue pelasi varsin varovaisesti ja tunnustellen liukkaalla ja ahtaassa koulun salissa. Huonollakin pelillä kuitenkin 10 – 21 ensimmäisen erän jälkeen PUSsylle. Kukot siirtyivät tämän jälkeen paikkaan, mikä ei ollut mitenkään normaalista poikkeavaa tällä tasolla pelatessa. Pelin tempo laski samalla aika rajusti ja pelissä alkoi olla pelailun makua enimmäkseen. Liekö syy perjantai-illassa tai missä?

PUSsy kuitenkin repi eroa kotijoukkueeseen varmaan tyyliin ja puoliajalle mentäessä 18 pisteen johtoasemassa. Tämän jälkeen kotijoukkue alkoi terästäytyä ja muutamilla onnistuneilla kolmosillaan ero kaventui puoleen. Aikalisällä päätettiin puolustaa tarkemmin mutta suurta hätää ei missään vaiheessa peliä ollut. Viimeisen erän aikana PUSsy veti eroa lisää ja voitto lähti Otaniemeen lukemin 43 – 76.