Koripallo yhdistää kulttuureita. Tämä näkyy myös Aalto-Basketin rosterissa, joka on tarjonnut kodin lukuisille vaihto-opiskelijoille. Tätä juhlistaaksemme raportti eestiksi. Suomennos google translate ja laatu kyseenalainen, mutta sitäkin viihdyttävämpi!

Aruanne

Laupäeval, 11.23, Aalto-Basketi ettevalmistus mänguks on sel hetkel juba alanud ‘Coach K’ ülimalt motiveeriva, kõlava ja selge sõnumiga, mis jagas “kõhus kipituse” tunnet. Mis iganes see ka ei tunne – see on ilmselgelt aidanud, sest ning tund ja 10 minutit hiljem on praktiliselt terve meeskond ilmunud põnevil ja lahinguvalmis

Vile, hüppepall, tegevus! Kohe algas tuline mäng, kuna mõlemad meeskonnad näitasid rohkelt kehalisust ja agressiivsust. Võib-olla natuke liiga palju, sest 2 minutit mängus ja Tuomas Tenkanen (kellele soovime kiiret paranemist) on saanud vigastuse. Sellegipoolest on mäng kulgenud samas tempos ja veerand lõppes ToPoLa 23-17 eduseisuga.

Teine veerandaeg oli võtmetähtsusega, sest selle tulemuste põhjal tundub, et Aalto-Basketi mängijate “kõhutõmblus” on kas kadunud või hakanud mujalt surisema. Paar pallikaotust, mitmed vastamata korvid ja viimase naelana kirstunaelaks kollast särki kandva 16. numbri poster-donkki on võimaldanud kodumeeskonnal poolaja lõpuks juhtida 19-ga.

Kolmas ja neljas veerand on kulgenud sama nõiaringi kuni lõpuni: AB trügib ette, lühendab seisu, kuid hiljem saab vastuseks paar karmi punkti ja kõik tühistatakse. Võib-olla ei olnud õnn lihtsalt Aalto Basketi poolel sel päeval.

Kõigele sellele vaatamata karm mäng, kõvad vastased ja üldiselt huvitav mäng lõppskooriga 84-63. Lisaks sellele pole esiliiga uks endiselt suletud, kuigi tundub, et eksimisruumi enam pole.


Raportti

Lauantaina 11.23 Aalto-Basketin valmistautuminen peliin on jo tällä hetkellä alkanut äärimmäisen motivoivalla, äänekkäällä ja selkeällä viestillä ‘Coach K’:ltä, joka jakoi “vatsassa pistelyn” tunteen. Miltä se tuntuukin, se on selvästi auttanut, sillä tunti ja 10 minuuttia myöhemmin käytännössä koko joukkue on ilmestynyt innoissaan ja valmiina taisteluun.

Pilli, pomppupallo, toimintaa! Kiihkeä peli alkoi heti, kun molemmat joukkueet osoittivat runsaasti fyysisyyttä ja aggressiota. Ehkä hieman liikaa, kun oli pelattu 2 minuuttia ja Tuomas Tenkanen (jolle toivomme pikaista paranemista) on loukkaantunut. Siitä huolimatta peli on jatkunut samaan tahtiin ja neljännes päättyi ToPoLan johtoon 23-17.

Toinen neljännes oli avain, sillä sen tulosten perusteella näyttää siltä, ​​että Aalto-Basketin pelaajien “vatsakrampit” ovat joko kadonneet tai alkaneet kihelmöidä muualla. Pari siirtoa, useat ohitetut korit ja viimeinen naula arkkuun, juliste-donkki numerolla 16 pukeutuneena keltaiseen pelipaitoon, ovat mahdollistaneet kotijoukkueen 19 johtoon puoliajan lopussa.

Kolmas ja neljäs neljännes ovat seuranneet samaa noidankehää loppuun asti: AB työntyy eteenpäin, lyhentää johtoa, mutta saa myöhemmin pari kovaa pistettä vastaukseksi ja kaikki peruuntuu. Ehkä onni ei vain ollut Aalto Basketin puolella sinä päivänä.

Kaikesta tästä huolimatta kova peli, kovat vastustajat ja kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen peli lopputuloksella 84-63. Lisäksi Valioliigan ovea ei ole vieläkään suljettu, vaikka näyttää siltä, ​​ettei virheelle ole enää tilaa.

[metaslider id=1953 cssclass=””]