A-B lähti pimeässä keskiviikko illassa yhdeksän soturin voimin Porvooseen Ravensin vieraaksi. Ottelu tosiaan pelattiin M2D:ssä hämmentävästi keskellä viikkoa lepakkovuorolla ja tämä osaltaan näkyi myös teekkarien otteissa. Ilmeisesti myös toinen tuomareista oli todennut että aika ja paikka ei oikein nappaa, koska peli pelattiin yhden tuomarin voimin. Tästä suorituksesta kuitenkin hatun nosto. Kyseessä oli nimittäin erittäin hyvin tuomaroitu ottelu.

Ottelu pelattiin teekkareiden hienoisessa hallinnassa ja varsinkin toisella puoliajalla tahtipuikko oli A-B:llä. Ravens kuitenkin onnistui oikealla hetkellä ja muun muassa muutaman kolmosen myötä voitosta päästiin vielä taistelemaan viimeiseen asti.

Kun pelikellossa oli aikaa jäljellä enää 40 sekunttia, teekkarit joituivat turvautumaan aikalisään 2 pisteen takaa-ajo asemassa. Aikalisällä sovittu kuvio päättyi lopulta “suunnitellusti” Atte Lohman kolmen pisteen heitton. Voimakkaasti haastettu heitto osui keskelle keksintöä ja kaupan päälle vielä virhe. Vapari koriin ja A-B 2 pisteen johtoon.

Ravens pääsi vielä yrittämään tasoitusta, mutta ilman tulosta. Lopullisen niitin vapaaheittoviivalta naulasi A-B:n Pyry Kanerva, joka säkitti loppuun 4/4 vapaaheittoa.

Sometimes loose, always win

Mitä seuraavaksi? Teekkarit ovat jälleen voitokkaalla rekordilla ja peli kulkee kokonaisuutena mainiosti. Seuraavaa ottelua saadaankin sitten odottaa tovi. A-B matkaa 11.12 Pirkkolan palloiluhalliin, jossa vastaan asettuu Kotkajengi (5 voittoa / 3 tappiota).

[metaslider id=1953 cssclass=””]