Ei ehditty paljoa nauttia sunnuntain BTT voitosta kun PUSsycats matkasi jo tiistaina vieraspeliin BeePeetä vastaan yrittäen kasvattaa voittoputkeaan. BeePee oli lohkossa PUSsyn takana neljäntenä saldolla 3 voittoa/2 tappiota, PUSsyn saldo ollessa ennen illan peliä 4/1.

Scouttauksen mukaan vastassa oli hyvä joukkue, joka olisi voitettavissa hyvällä pelillä. BeePee tykkää puolustaa paikalla, ja siihen oltiin varauduttu, mutta toisin taas kävi.

Pelin alku oli todella tahmeaa joukkueelta. Onko syynä sitten ollut sunnuntain voiton tuottama liiallinen itseluottamus, että ollaan niin pirun hyviä että BeePee kaatuu mennen tullen. Heitot eivät uponneet millään, ei kaukaa eikä läheltä. Tuomarit tykkäsivät tuomita askelrikkeitä melkein joka tilanteesta. Koulun salin lattia vaatikin pelaajilta hieman totuttautumista. 6 minuuttia erää pelattu ja tilanne 6 – 0 kotijoukkueelle. PUSsyn aikalisällä yritettiin herätellä joukkuetta mutta 1.erä ei ollut lainkaan PUSsyn puolelta hyvää peliä. Kuten ei myöskään kotijoukkueelta mutta erä silti 11 – 3 kotijoukkueelle.

PUSsy lähti tapansa mukaan nousuun toisessa erässä jossa alkoi O.Stadighin näytös. Paikasta kuin paikasta upotti kolmosia ja kakkosia pohjaan. Pelissä alkoi olla jo pelaamisen makua. Erä 14 – 23 PUSsylle ja puoliajalle mentiin pisteen johdossa.

Kolmas erä kuitenkin tuotti taas vaikeuksia koko joukkueelle. Hyvää virettä ei saatu pidettyä kolmanteen erään ja erän pisteet kotijoukkueelle 16 – 7. Tilanteessa 41 – 33 mentiin neljänteen erään.

Neljännessä erässä alkoi taas näyttää hyvältä. Kahmittiin levypalloja ja puolustus oli hyvää joukkueelta. Vielä taisteltiin voitosta. Peli säilyi loppuun asti tiukkana, kotijoukkueen 2-3 pisteen johtoasemassa. Lopussa joukkuevirheet alkoivat olla täynnä ja rikkomalla yritettiin saada aikaan ratkaisuja. Kotijoukkueen hermot pitivät paremmin vaparitilanteissa ja kun PUSsyn kaukoheitot viime sekunneilla eivät monista yrityksistä uponneet, erä PUSsylle 14 – 19 mutta pisteet jäivät Munkkiniemeen tuloksella 55 – 52.