Sunnuntai ja pelipäivä.
Vuorossa oli PUSsycatsin historian toinen kotiottelu 5.divarissa Otahallilla, vastassa Sykki Tyä. Ensimmäinen kotiottelu päättyi voittoon Isku-Basketia vastaan ja sillä tiellä haluttiin jatkaa. Takana oli aikaisemmin vierasottelussa tammikuun lopussa kärsitty vierastappio MuKia vastaan ja joukkue halusi palata voittojen tielle jälleen.

Etukäteen scoutattu joukkue näytti pelipaikalla siltä mitä etukäteen odotettiinkin, mukana 6 pelaajaa ja junnupainotteinen. Ottelu lähti käyntiin PUSsylta vauhdikkaasti, 1.erän jälkeen tilanne 10 – 0. 2. erän alkuun puolessatoista minuutissa PUS teki lähes yhtä paljon pisteitä mitä koko 1.erän aikana. Vastustajan aikalisä tilanteessa 19 – 0.

Vastustaja Sykki sai hieman järkeä peliinsä mutta ottelu meni täysin PUSsyn komennossa, lopputulos 99 – 25. Joukkueen top3 Stadigh 20, Valtakari 20,Särkkä 17. Muut pisteidentekijät alla olevassa pistetaulukossa.