Sunnuntain kotipeliin saapui vieraaksi Basket Team Tikkurila, lohkoykkönen, joka ei ollut vielä hävinnyt peliäkään kevätkaudella. Scouttaus oli ollut taas huippuluokkaa PUSsyn valmennustiimillä ja osattiin odottaa kovaa ja fyysistä vääntöä BTT:tä vastaan.

Joukkue saapui tavallista aikaisemmin hallille virittäytymään päivän otteluun ja käymään taktisia kuvioitaan läpi. Painotettiin hyvää alkua, ”täytyy olla hereillä alusta asti”, toistettiin monta kertaa ennen ottelun alkua, muuten saattaa BTT mennä nopeasti menojaan.

Tätä pystyttiin toteuttamaan suhteellisen hyvin ensimmäinen erä. BTT ei päässyt karkuun ja ensimmäinen erä päättyikin tasan 11 – 11. Toiseen erään lähdettiin parantamaan peliä, mutta toisin kävi.

Vastustajan kolmen pisteen yritykset upposivat koriin, PUSsylla ei taas lainkaan, ero venähti pahimmillaan yli kymmenen pisteen mutta puoliaikaan mennessä johtoa oltiin saatu aikalisän turvin kavennettua kuuteen. Tilanne puoliajalla 20 – 26 vierailijoille.

Kolmannessa erässä alkoi PUSsyn nousu. Läheltä ja kaukaa alkoivat heitot upota ja vastustajalla taas ei. Erä PUSsylle 19 – 15 ja PUSsy oli vain kahden pisteen päässä. Viimeisessä erässä PUSsy meni menojaan ja erä 23 – 10 ja hieno voitto lohkoykkösestä lukemin 62 – 51.