Sunnuntain melko aikaisesta pelin alkamisajasta huolimatta Aalto Basket oli hereillä ensimmäisiltä minuuteilta lähtien. Teekkarit juoksivat kenttää kiitettävällä intensiteetillä, mikä pakotti vastustajan turvautumaan paikkapuolustukseen varsin aikaisessa vaiheessa peliä. Kotijoukkueen harmiksi A-B onnistui Soinion ja Adame-Carrillon johdolla myös kaaren takaa kohtuullisella prosentilla. Pantterien viiden pelaajan rosteri osoittautui liian kapeaksi pysyäkseen A-B:n menossa mukana.

Puoliajalle tultaessa ero oli kasvanut vierasjoukkueen hyväksi jo yli kahdenkymmenen pisteen (30–52). Tästä oli päävastuussa edellisestäkin otteluraportista tuttu, varsin kaukana keski-ikäistymisestä oleva Highscorer Hautala, joka oli kahden ensimmäisen jakson aikana heiluttanut korisukkaa jo yhteensä kahdenkymmenen pisteen edestä.

Pantterit tulivat tauon jälkeen terävästi kolmannelle jaksolle onnistuen korinteossa kohtuullisesti (25–18), mutta neljäs jakso ei tarjonnut katsojille enää hirvittävästi kilpailullista viihdettä. A-B jatkoi pistenikkarointiaan tasaiseen tahtiin, yltäen kolminumeroiseen pistesaldoon ensimmäistä kertaa kauden aikana. Itäisestä Helsingistä kotiin viemisiksi täydet kaksi sarjapistettä, ja voitto lukemin 72–100.