Räntäsateinen sunnuntai-ilta, mikä sen parempaa kuin kokoontua kokeilemaan koripalloa Pirkkolan liikuntapuistoon. Aallolta paikalle olivat vaivaantuneet yhdeksän reippailijaa, kun taas MuKilta heittelemässä alkulämmöissä oli aluksi vain viisi. Lopulta paikalle löytyi muutama MuKilainen lisää ja pöytäkirjaan saatiin kotijoukkueeltakin huimat kahdeksan nimeä.

Syksyn kamppailusta oli jäänyt Aalto-Basketille muistiin, että MuKin numero 3 osaa heittää. Pelin alkaessa MuKilla olikin kentällä kaksi numero 3:sta, Kulhankin pelatessa Adolfssonin paidalla, mutta Aaltolaisten helpotukseksi myös Kulhakin osaa heittämisen, joten pelistrategia “älä anna numero kolmosen heittää helppoja kolkkeja” pysyi samana.

MuKi aloitti ottelun aktiivisesti heittäen, ja erityisesti Adolfsson (numero 3) oli erittäin tehokas heittojen kanssa. Taas kerran strategiat jäivät alkuun vain ajatuksen tasolle, ja ensimmäinen erä räpiköitiin juuri ja juuri yksi numeroisessa takaa-ajoasemassa 22-13.

Toisessa erässä Aalto-Basket löysi paremman rytmin ja pääsi tekemään tulosta myös hyökkäyspäässä. Erityismaininnan ansaitsee Aallon Savin, joka oli aktiivinen haastoissaan ja puolustuksessaan ja aiheutti vastustajalle ongelmia. Toisen erän tasaiset onnistumiset päättyivät Aalto-Basketille 25-19. Puoliajalle siirryttiin siis MuKin johtaessa 41-38.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet jatkoivat samalla pelikirjalla, MuKin heittäessä kolmosia ja Aallon puskiessa tulosta korin alta. Molempien joukkueiden pelaajat vaikuttivat jo ajottain hyperventiloivan, mutta Aalto-Basketin onneksi joukkueen Antti “Iivo” Laukkanen oli ollut viikon verran korkean paikan leirillä Lapissa, ja tämä kuntopiikki näkyi neljännessä erässä.

Viimeinen erä mentiin Aaltolaisten täydellisessä komennossa, päätyen 17-2 suonenvetoon, jossa teekkarit vuoro toisensa jälkeen juoksivat helppoja koreja MuKin väsyneen puolustuksen läpi.

Aalto-Basket oli tänään lopulta selvästi vahvempi joukkue. MuKi oli taas kerran vaarallinen kaaren takaa, mutta teekkareiden aktiivinen puolustus ja neljännen erän ylijuoksu osoittautuivat ratkaiseviksi tekijöiksi tällä kertaa.