Kauden viimeinen peli vuorossa ja pelipaikkana perjantai-iltana Kisahallin A-puoli. Voiko parempaa lopetusta PUSsycatsin hienolle ensimmäiselle 5.divarikaudelle hakea?

Päivän vastustaja, JefuJenginä enemmän tunnettu Helsingin Wolverines, ei ollut mitään huippuluokkaa ja ennakkoon oli tiedossa että peli tulisi enimmäkseen olemaan pelailua. Wolverines oli merkinnyt pöytäkirjaan 10 pelaajaa mutta paikalla pelissä olikin lopulta vain 6 pelaajaa. PUSsy taas oli tuonut kaikki terveet pelaajansa paikalle eli täydet 10 pelaajaa.

Peli lähti käyntiin aika odotusti, PUSsy vie alusta lähtien ykkösviisikolla ensimmäisen erän 9 – 28. Peli oli niin helppoa että yhtäkään vaihtoa ei tarvinnut tehdä 1.erän aikana.

Toisen erän alkuun vaihdettiin koko viisikko. Wolverines otti tätä kautta eroa umpeen Pervisin johdolla joka teki ottelussa lopulta 27 pistettä. Kisahallin liukas pelialusta osoitti vaarallisuutensa kun PUSsyn Silventoinen joutui jättämään pelin kesken loukattuaan nilkkansa. Joukkueen ulkomaalaisvahvistukselle “Masa” Smythille avautui näin lisäminuutteja tehden kauden piste-ennätyksensä 20 pistettä toistaiseksi viimeisessä pelissään PUSsyn paidassa (Sopimusneuvottelut käyvät kuumina ensi kaudesta). Kauden piste-ennätyksensä teki myös Zhang, 12 pistettä.

Kokonaisuutena 2.erä oli ainoastaan hieman vaikea PUSsylle kun Wolverines kuroi eroa yllättäen kiinni, ollen puoliajalla vain 12 pisteen päässä 29 – 41. Muuten kolmas ja neljäs erä täysin PUSsyn hallintaa, erät 8 – 21 ja 9 – 21 PUSsylle ja koko ottelu 46 – 74.

Joukkue suuntasi ottelun jälkeen paikalliseen ravintolaan syömään. Illan aikana joukkueen uusin jäsen Paul suoritti uusille pelaajille perinteeksi muodostuvan tulikokeen kiitettävästi todistajien läsnäollessa.