PUSsy pelasi historiansa viimeisen kotipelin Otahallilla, 4 kotipeliä kauden aikana ja 4 voittoa. Siihen on hyvä päättää pelit Otahallilla

Suomen Liettuan Maajoukkue Green Zeppelins saapui PUSsyn vieraaksi Otahallille. Scouttauksen mukaan joukkue koostui Suomen Liettualaisten yhdistyksen jäsenistä ja vastassa olisi isoja korinaluspelaajia. PUSsyn ideana oli aloittaa alusta lähtien hyvin mikä ei ollut onnistunut aikaisemmissa peleissä

Nyt kuitenkin joukkue pelasi ihan täysin eri asenteella ottelun alusta lähtien verrattuna aikaisempiin peleihin. Joukkue pelasi järjestäytyneesti eikä tehnyt suuremmin virheitä. Ainoa negatiivinen asia oli vastustajan saamat monet levypallot hyökkäyspäässä josta eivät monista yrityksistä pääseet PUSsyn onneksi rankaisemaan. Erä 18 – 10 PUSsylle.

Samalla asenteella jatkettiin toiseen erään. A.Hietanen pyöritti hyvin peliä ja kasassa olikin jo 1.erän jälkeen 12 pistettä, mutta nyt oli muiden vuoro nousta. J.Särkkä teki molemmissa päissä kovaa työtä ja ehdottomasti oli joukkueen parhaimmistoa vaikka se ei pisteissä näkynyt. Levypallopelikin sujui paremmin. 2.Erä PUSsylle 13 – 2 ja erittäin hyvän puolustuksen ansiosta tilanne puoliajalla 31 – 12.

Hyvänolon tunne alkoi liikaa hiipiä joukkueeseen ja PUSsy ei enää samalla temmolla jatkanut. Aikalisän kautta heräteltiin joukkuetta että jatketaan samaa hyvää peliä loppuun asti, ei anneta niiden tulla liian lähelle. Herättely toimi vaikka erä vierailijoille 9 – 18 ja tilanteessa 40 – 30 lähdettiin kohti viimeistä erää.

Viimeinen erä oli taas PUSsylta hyvää korista. Puolustettiin kovaa loppuun asti ja juostiin nopeita. T.Ignatius oli hyvin hereillä nopeissa hyökkäyksissä ja hän viimeistelikin suurimman osan pisteistään viimeisessä erässä ollen A.Hietasen kanssa joukkueen parhaimmistoa. Erä 22 – 12 ja koko ottelu PUSsylle 62 – 42.

Voitto siis tiesi sitä että PUSsycats poistuu Otahallista voittamattomana, syksyllä jatketaan uudella kotiareenalla.