Aalto-Basket suuntasi lauantaina 20.10. Pirkkolan uimahallin yläkertaan, joka on tunnettu ihanan pihkaisesta parketistaan. Tuo kenttä ei ole herkempi nilkkaisen pelaajan unelma, sillä painovoiman lisäksi kentän kitkaa aiheuttaa mukavan tahmea pihka joka nitisee kivasti kengän pohjissa jalkatyötä tehdessä. Ottelun ensimmäinen puolikas olikin erittäin hankala teekkareille, kun jokainen vuorollaan aristeli nilkkojaan Pirkkolan parketilla ja tämän vuoksi jalkatyö jäi minipoikatasolle. Kotkajengi liiteli ensimmäisen puolikkaan kahvin mittaiselle tauolle turvallisessa 15 pisteen johdossa 50-35.

Kahvin mittainen tauko oli Aalto-Basketin seurueelle riittävä. Päätettiin että vaikka rosteri on tänään 8 pelaajan vahvuinen, niin silti jokaisen pitää uhrata nilkkansa ja polvensa jotta päästään mukaan peliin. Lyhyen matematiikan oppikaavalla todettiin, että mikäli Kotkajengi pidetään seuraavalla puolikkaalla alle 30 pisteessä, niin meillä on mahdollisuus vielä voittaa mittelö. Yllä oleva otteluvideosta pääset mukaan heti toisen puolikkaan alkuun, josta kiri alkoi. Jalkoja puolustukseen ja verkot tötterölle, that’s it!

Kotkajengiltä erittäin pirteä esitys! Helpolla ei vajaamiehisellä rosterilla päästy, mutta onneksi sarjapisteet matkasi jännittävien loppuhetkien jälkeen Leppävaaraan lopputuloksella 75-82. Mikkolan Hannolta erittäin pirteä debyytti, saksalaiselta torniltamme epäreilua dominointia korin alla ja Tenkaselta varsin passeli esiintyminen kolmannen erän kirivaiheessa.

Alta löytyy kattavat teekkaritilastot: