PUS-Basket lähti ottamaan sunnuntai-iltapäivällä Pirkkolan Palloiluhallille mittaa yhdestä kevään kuumimmasta joukkueesta sekä peliesitysten perusteella, että pelikentän ulkopuolella. Kansallista näkyvyyttä heti sunnuntaiaamusta nauttimaan päässyt Kotkajengi ei pysynyt tällä kertaa sarjan eliitteihin kuuluvan PUS-Basketin perässä ja vierasjoukkue vei ottelun helposti nimiinsä 67-87. Tässä vielä juttu Kotkajengin kasvatista, eli Petteri Koposesta joka kuuleman mukaan on valmis siirtymään takaisin kotikonnuille kunhan Eurojackpot osuu Malmille ja palkasta päästään yhteisymmärrykseen: http://yle.fi/urheilu/3-9499651

Tämä voitto tarkoittaa sitä, että PUS-Basket varmistaa sarjan kakkospaikan ja samalla paikan nousukarsintoihin. Historiallinen päivä, sillä muutama vuosikymmen sitten vaadittiin nousua M2D:aan ja nyt ollaan pyrkimässä jo pykälää ylemmäs:

Itse tämän päiväiseen kohtaamiseen, jossa PUS-Basket ei jättänyt vastustajalle protestoimisen varaa. Kenttää dominoitiin jokaisella osa-alueella muutamasta synkästä jaksosta huolimatta. Tällä kertaa peliin lähdettiin 12 soturilla, joka tarkoitti sitä että peliaika pelaajia kohden jäi pienemmäksi Nuorisuomimaisesta peluutustavasta johtuen tuoretta jalkaa tuli kehiin 2-3min sykleissä. Tasaisen vahvasta joukkueesta on tsemppareina palkittava aina tehokas Kaisti ja energiaa hehkunut Goussev. Kokonaisuudessaan ottelu oli hajuton ja mauton, mutta tulos on se joka merkkaa.

Tervetuloa ensi viikolla hallille, jolloin ratkeaa eteläisen alueen M2D mestaruus! Ottelu Puhu 2 vastaan alkaa Leppävaarassa lauantaina 18.3. klo. 12:30. LEIKATAANKO SUKKA VAI EI?

Tilastot Masu-Basket vs. PUS-Basket: