PUS-Basket pelasi 2 harjoitusottelua Keravan “kutsuturnauksessa”, johon osallistui 3 joukkuetta: M2Dn PUS-Basket ja Keravan Kori-80, sekä M1Dn (ilman jenkkejä ja parhaita suomalaisia pelannut) Porvoon Tarmo. PUS-Basketin rosterissa oli vain 4 pelaajaa viime kauden rosterista; ja vaikka olisi ollut enemmänkin, niin joukkueen kesätreeniaktiivisuus on ollut sitä luokkaa, että menestystä oli peleistä turha odottaa. Lisähaastetta toi vielä se, että ottelut olivat peräkkäin (klo 1330 ja 1530) eikä Killassa ollut ilmastointi päällä.

Ensimmäisessä pelissä parempikuntoinen mutta pienikokoisempi Porvoo ei juuri vakuuttanut, mutta PUS ei saanut pidettyä alun johtoaan, vaan hävisi lopulta tiukan matsin 3p. Viimeisessä hyökkäyksessä päästiin vielä yrittämään at the buzzer -tasoitusta, mutta tuomarina ollut Tuoppi Tuominen jätti viimeisen tilanteen viheltämättä, ja kommentoi pelin jälkeen että “sori, mä nukahdin”.

M2D_Scoresheet_2015-08-22-Porvoo-PUS_Harjoituspeli

Toisessa pelissä vastassa oli vajaamiehinen Keravan jengi, joka näytti kaapin paikan melko nopeasti. PUS nousi puoliaikaan mennessä vielä muutaman pinnan päähän, mutta ero repesi taas, ja tauluun jäi lopulta 13p.

M2D_Scoresheet_2015-08-22-Kerava-PUS_Harjoituspeli