Tunnetusti hitaasti kauden alussa käyntiin lähtevän A-B:n avasi vihdoin voittosarakkeen kaatamalla KaHen vieraissa. Jo ottelun alussa oli suuren M2D juhlan tuntua, kun kotijoukkueella oli tulostaulun bitit vinossa. Muutaman uudelleen käynnistyksen ja 30 minuutin odottelun jälkeen ottelu saatiin kuitenkin käyntiin. Heti ottelun ensi minuuteista lähtien tahtipuikoa heilutti A-B, joka osui hämmentävän hyvin.

Ensimmäisen erän jälkeen teekkareilla oli jo 27 pinnaa ja aiempiin otteluihin peilaten makeaa oltiin jo saatu mahan täydeltä. Odotettavissa olikin paluu arkeen ja hikisesti kaksinumeroisiin erä pisteisiin. Tätä paluuta arkeen ei kuitenkaan koskaan tullut vaan A-B tykitti otteluun käsittämättömät 18 kolmenpisteen heittoa?!. Vastaavia lukemia ei ollakaan nähty sitten PUS-Basket ja SPLÄSH Brothers Heiskasien aikojen.

Mitä seuraavaksi? Kehitys kehittyy ja teekkarit ovat ottaneet selvästi askeleen pelillisesti eteenpäin. Ottelut jatkuvat kotipelillä Opinmäen liikunhallilla sunnuntaina 10.10 klo. 16.30. Vastaan asettuu MuKi II, joka aloitti kauden vahvasti kahdella voitolla (ToPoLa ja 101 Basketball). Luvassa mielenkiintoinen ottelua ja loistava testi A-B:n joukkuepelaamiselle.

[metaslider id=1953 cssclass=””]