Kauden kolmannessa ottelussa Aalto-Basket matkasi Järvenpäähän(yksi auto pienen Hyvinkään kokoisen mutkan kautta) JaKaRin vieraaksi. Heti ottelun alusta lähtien JaKaRi otti vakuuttavan 12-3 johdon. Tämän jälkeen melkeinpä koko pelin ajan ero pysyi vähintään 7 pisteessä, molempien joukkueiden tehdessä pieniä runeja vuorotellen. Viimeiseen erään teekkarit lähti 8 pisteen takaa-ajosta, mutta viimeiseen erään lähti aivan eri AB, mitä yleisö oli nähnyt ensimmäiset 3 erää. Viimeisen erän aikana teekkarit työnsi itsensä rinnalle sekä ohitse. Viimeisillä minuuteilla kuitenkin JaKaRi nosti itsensä 3 pisteen heitolla johtoon 67-66. Teekkarit pääsivät vielä tasoihin, mutta tämän jälkeen kotijoukkue teki kaksi varmaa kori päästen 4 pisteen johtoon. Hyvistä yrityksistä huolimatta ja vaikka voittoheittokin oli ilmassa, AB ei lähtenyt tästä ottelusta voittajan vaan sai kauden ensimmäisen häviönsä 71-69.