Teekkareiden kauden avaus on nyt takana ja tuliaisena Hyvinkäältä näyttävä donkki. Henkisestä yliotteesta huolimatta pisteet jäivät Hyvinkäälle. Ohessa A-B:n valmentajan Antti Laukkasen mietteet ottelusta.

“Aalto aloitti vahvasti, tehtiin ekalla jaksolla 27 pinnaa ja heitot uppos kivasti. Voitettiin omaa äijää, pallo liikku ja heitettiin vapaat kolkit sisään. Hypo sai onnistumisia lähinnä louhimall korin alla vuorotellen. Hypon #5 heitti muutaman kaukaa sisään, merkattiin heittäjäks ja sen jälkeen ei enää heittänyt. Mikään muu ei muuttunut mut ehkä hypo vähän kiristi ruuvia ja sai enemmän hyökkäyslevypalloja ja me ei enää osuttu mistään. Pallo poltteli käsissä vaikka ois päästy avopaikkaankin 😄

Lopussa hypolta pari kokenutta kaveria otti kovia ratkaisuja sisään ja meiltä ei tänään löytynyt sellaista onnistujaa, joka ois pystynyt vastaamaan. Kaiken kaikkiaan hyvää vääntöä, hienoa vääntämistä ja taistelutahtoa 40min. Jäätiin vähän pienemmäks ja sit ku heitto ei uponnut ja hypo sumputti niin hyydyttiin enemmän hyökkäyspäässä. Pelin ehdoton highlight suoritus oli pyryn kahden käden donkki in traffic vähintään kahden äijän naamaan.”

Mitä seuraavaksi? A-B kohtaa ensi viikolla kauden ensimmäisessä kotipelissä Pantterit. Luvassa varmasti viihdyttävä ottelu ja viikon (lue 2 treenit) paremmassa juoksu kunnossa olevat teekkarit.

[metaslider id=1953 cssclass=””]