Otteluraportteihin on tullut pieni katkos mediaryhmän uudelleen organisoinnin myötä. Teekkarit pahoittelee tapahtunutta ja pyrkii nostamaan median sille tasolle, jolle se M2D kärkikahinoissa kuuluu.

Hiljaiselon myötä Aalto-Basket on äitynyt hurjaan vireeseen. Voittoputkessa ollaan, mutta mikään ottelu ei ole ollut lähiviikkoina läpihuutovoitto. Alla pähkinänkuoret ja tilastot otteluista.

Aalto-Basket 70 – 52 Dynamo:

Virolaiset työmyyrät kohdatessa mikään muu ei ole varmaa, kuin että saa pelata niin kovaa että sen tuntee luissa ja ytimessä myös seuraavana päivänä. Dynamo hallitsi kokemuksella ottelua ekan puolikkaan, mutta onneksi teekkarit hoitivat toisella puolikkaalla homman kotiin agressiivisella puolustuksella.

Aalto-Basket 75 – 66 Seniors:

Seniors pääsi yllättämään teekkarit oivalla heittopelillään. Ensimmäisellä puolikkaalla oltiin ns. “purjeissa”, kun Seniors seilasi hurjan heittovireen ja hurmoksen myötä selkeässä johdossa. Lähiaikoina takerrellut puolustuspeli toi tässäkin ottelussa voiton, kun se päätettiin yhtämielisesri laittaa vikassa erässä kuntoon. Oman kipinän takaa-ajoon toi kokemuksella Heiskanen, jonka vasuri puhui mid range kakkosten myötä useamman hyökkäyksen putkeen. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja pinnat kotiin.

Tapiolan Honka 66 – 80 Aalto-Basket:

Ennakkoon sarjan heikoimmiksi joukkueiksi povattu “juniori-honka” oli kaivanut naftaliinista mukaan kokeneen jyrän eli Vilkku Vanjoen. Honka omaa totutusti potentiaalisia junioreita, jotka pääsivät tässäkin ottelussa koulun penkille. Täytyy antaa propsit hyvästä ottelusta, sillä peli ratkesi vasta viimeisen 5min aikana jolloin teekkarit pääsivät juoksemaan noin viisi nopeaa hyökkäystä putkeen Hongan kehnoista heitonvalinnoista. Tämäkään ottelu ei herättänyt suuria onnistumisen tunteita, joten syyskauden tuleviin kovempiin matseihin pitää löytää uusi vaihde.

Yhteistyössä: