Aalto-Basket oli jo lähellä kauden ensimmäistä voittoputkea, kun KaU:lta päästiin karkuun parhaimmillaan 11 pistettä. Karkkilan kokemus näkyi kuitenkin lopussa kun viimeiset ratkaisut menivät kovemmalla prosentilla koriin. Näin Aalto-Basket jäi nuolemaan näppejään luvuin 69 – 73. Ottelussa oli kuitenkin tulosta lukuunottamatta paljon hyvää.

Alkuasetelmat olivat otteluun lähdettäessä selvät. Karkkila oli voittanut kauden viidestä ensimmäisestä pelistään neljä, kun taas Aalto-Basketin voittosarakkeessa oli viiden pelin jälkeen vain yksi voitto. Krkkilalta pois olivat kuitenkin joukkueen pistetykki, kokenut Janne Kinnunen, sekä nuori takamieslupaus Mäkelä.

Aalto-Basket onnistui ottelussa puolustuksellisesti hyvin ja pakotti Karkkilan ottamaan ottelun alusta asti haastettuja kolmosia. Taktiikka puolustuksellisesti, sekä tempon pitäminen hyökkäyspäässä veivätkin Aalto-Basketin ottelun ensimmäisellä puoliajalla jo 11 pisteen johtoon, kunnes tuli musta hetki ja Karkkila kiri eron umpeen. Ottelun kuva olikin pitkälti tämä: Aalto-Basket repäisi muutaman pisteen johdon, jonka karkkila sitten kiri umpeen.

Karkkilan jenkki Burnett pysyi hyvin kurissa, mutta Coleman väänsi vahvasti korin alta ja tarkasti mid-range hypäreistä. Varsinkin ottelun viimeisellä jaksolla Coleman teki tärkeitä koreja ja piti Karkkilan voittokamppailussa mukana. Ottelu kuitenkin näytti pitkään viimeiselläkin jaksolla olevan ainakin näennäisesti Aalto-Basketin hallinnassa. Aalto-Basket sai parempia paikkoja liikkuvasta hyökkäyksestään, mutta valitettavasti viimeistely oli tällä kertaa heikkoa. Vielä kun Anttila ja Kivimäki osuivat kolmosissa tärkeissä paikoissa niin Aalto-Basket joutui lopulta toteamaan Karkkilan tällä kertaa paremmaksi.

Harmittava tapio kun pelillisesti Aalto-Basket tuntui olevan koko ottelun kuskin paikalla. Jotain ottelun tiukkuudesta ja viimeisestä neljännekesestä kertoo se että ottelussa nähtiin 15 johtoaseman vaihtoa. Rauhalliset, taktisesti oikeat valinnat nostivat kuitenkin Karkkilan aivan lopussa ohi.