Kauden toinen kotipeli alkoi hieman tahmein jaloin, kun Aalto Basket päästi JaKaRit reiluun 20 pisteen johtoon. Alun vieraanvaraisuuden jälkeen tahtia kiristettiin ja puoliaikaan mennessä peli oli jo tasan.

Ensimmäisellä puoliajalla hyökkäyspäässä röyhittiin korin alla ja kaaren takaakin tuli muutama onnistuminen. JaKaRien 1v1-pelaaminen sekä kolmen pisteen heitot tuottivat kuitenkin ongelmia, eikä Aalto Basket saanut luotua piste-eroa. Toisella puoliajalla muutettiin puolustustaktiikkaa, joka osottautuikin hyvin järkeväksi valinnaksi. Samalla nähtiin, että vastustajan raajoihin alkoi muodostua maitohappoa ja miehet väsyä. Tämän nähtyään puolustus-intensiteettiä pyrittiin kiristämään entisestään, ovathan Aalto Basketin miehet rautaisessa kunnossa eikä väsymisestä ollut merkkiäkään. Erityismainintana annettakoon tuomarien tiukka vihellyslinja, jonka ansiosta saatiin kolmannessa erässä useita pieniä taukoja. Tuomarit huomauttivatkin, että virhevihellykset kannattaa käyttää lepäämiseen eikä tuomarien kritisointiin.

JaKaRien puolustus osottautui kuitenkin varteenotettavaksi, eikä Aalto Basket pystynyt omia settejään juoksemaan toivotusti. Tästä huolimatta koreja tehtiin ja loppua kohden ero olikin jo noin kymmenisen pistettä. Viimeisen kahden minuutin kohalla JaKaRit alkoivat keskittyä hyökkäämiseen ja lopettivat puolustamisen. Aalto Basket puolestaan näytti, kuinka hyvin osaa adaptoitua tasoon kuin tasoon ja lopetti sekä puolustamisen, että hyökkäämisen. Hetken sekoilun jälkeen sen hetkinen viisikko otettiin visusti vaihtoon. Tilalle tullut kentällinen hoiti pelin loppuun kunnialla, lopputuloksena Aalto Basketille voitto lukemin 91-79.