Teekkarien leuat moukaroitiin viime viikonloppuna syvälle rintojen syvyyksiin. Tänään oli tason noston aika. Jo hallille saapuessa huomasi, että parketille sipsutteli höyhenen kevein askelein keskittynyttä porukkaa ja puuhamiehetkin olivat saaneet sponsoriviirit seinälle jo 40min ennen ottelun alkua. Kevät auringon säteitä ja reippaita nuoria miehiä, kaunis yhtälö.

Näin veteraanina toivoo, että kun päästään pelaamaan niin vastustajilta marssisi aina paras kokoonpano kentälle. Tällä kertaa HNMKY saapui Leppävaaran pyhättöön 7 pelaajan voimin, joista atleettisin “mr. tasajalkadonkki” saapui paikalle haukotellen vasta puoliajalla. Suomen koripalloileva tulevaisuus oli jätetty kotiin ja paikalle saapui pääosin seuran kokenein kaarti.

A-B otti heti ottelun kärkeen kuskin paikan. Koko viikon harjoiteltu agressiivinen jalkatyö ja syöttölinjojen ylipelaaminen sai katsomoonkin eksyneitä hieraisemaan silmiään. “Nehän on joka paikassa”. Näin kommentoi yhden HNMKY pelaajan tyttöystävä, kun kotijoukkue vyöryi Aallon lailla tilanteisiin. Hyvä puolustus poiki tässä matsissa nopeita hyökkäyksiä, joista rankaistiin läheltä ja kaukaa. Paremmalla lay-up viimeistelyillä olisi tullut todella rumaa jälkeä. Puoliajalle tilanteessa 48-22.

Toisen puoliajan voisi tiivistää kolmeen sanaan: tasapainoista fundamental koripalloa. Päätavoite oli pitää vastustaja alle 50 pisteessä ja siinä tänään onnistuttiin. Kohti kotia 89-49 voitto taskussa, tämän kunniaksi voisi tilata Fat Lizardista vaikka Espoon parhaat pizzat.

Eteläinen M2D on sarjojen sarja. Ensin häviö sarjajumbolle ja heti perään sarjakakkosesta päänahka. Jokainen pelaaja pääsi tänään pisteiden makuun. Aalto is back!!