Lauantaina Aalto-Basket kohtasi sarjan parhaimmistoon itsensä pamauttaneen uuden joukkueen, HNMKY Panthersin syyskauden viimeisessä ottelussa. Teekkarit ovat luonnostaan yöeläimiä ja ennen kello 13 alkavat pelit ovat meille paha purtava. Näistä kompastuskivistä huolimatta A-B päätti ensimmäisen erän pre-game joulumusiikista inspiroituneena johtoasemassa lukemin 28-22.

Toisessa erässä huomattiin, että teekkareiden takaovi oli hieman löysä (takaovileikkausten puolustus siis) ja tästä johtuen Namikan pojat mässäilivät itselleen 11p johdon puoliajalle mentäessä. Menoa johti Namikan Vallila, tehden 22p ensimmäiseen puoliaikaan.

Toisella puoliajalla A-B kohensi menoaan ja pääsi ajoittain jopa tasalukemiin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon ja Aalto kaatui lukemin 85-92.

Teekkareista erityismaininnan ansaitsevat:

• neljä hyökkääjän virhettä, kenties M2D ennätys (Rene Jokinen)
  • Tekninen virhe tuomarille vittuilusta, sakkona kaljakoppa saunailtaan (Aaro Lamberg)

Aalto-Basket siirtyy seuraavaksi joululomille. Sairaalloisen määrän kinkkua ja hetken levon luulisi tekevän gutaa kevätkautta miettien. Merry Chrysler hyvät lukijat!