Aalto-Basket kestitsi lauantai-illan ratoksi Ka-Kaa Kotkajengiä Leppävaaran korispyhätössä. Aalto-Basket lähti otteluun itsevarmasti 8 pelurin voimin. Jo lämmittelyn aikana oli selvää, että vastustajan pelaajien keski-ikä huitelee niin kovissa lukemissa, että juoksemallahan vieraat selätetään.

Teekkarit ottivat terävän startin ottelun alkuun, jonka jälkeen vieraat oli perinteitä vaalien otettava mukaan otteluun. Toinen erä kuluikin vieraiden komennuksessa opiskelijoiden vaaniessa turvallisella iskuetäisyydellä. Puoliajalla kotijoukkue ryhdistäytyi ja kuroi ensi töikseen kotkien johdon umpeen. Erityisesti hommaa edistivät Lohmanin lonkeroilla kaavitut stealit yhteistyössä Dahlbergin hereillä olleisiin jalkoihin, jotka mahdollistivat helppoja ja nopeita kuppeja kaverin päätyyn. Viimeisen erän loppu puolelle asti ottelu säilyi tasaisena vääntönä Aallon ollessa hienoisessa takaa-ajajan asemassa.

Pelin lopussa viimeisen 30 sekunnin aikana päästiinkin sitten todistamaan draamaa ja vauhdikkaita tilanteita. Teekkarit mukana pelin viime hetkillä piti kolmosen kaaren takaa kylmän viileästi useampaan otteeseen osunut ”swish swish” Lygdman. Kotkajengin heitettyä kaksi vaparia ohi, joilla he olisivat voineet napata johtoaseman, he ehtivät onneksi rikkomaan Atte ”lonkero” Lohmania ennen kun hän taidokkaasti pomputti pelivälineen tuomarin jalkaan. Peli ei kuitenkaan ollut vielä ohi, sillä seuraavassa puolustuksessa Lygdman nappasi vielä kovan tilastomerkinnän blokkaamalla vastustajan kolmosyrityksen, ja jotta hauskuus ei loppuisi kesken joukkuetoverit päättivät yhdessä tuumin heittää helpon levypallon ulos päätyrajasta. Sydämen pysäyttävän puolustustilanteen ja aikalisä-taktikoinnin jälkeen Aalto-Basket kairasi tiukan voiton Kotkajengistä lukemin 77-75.