Primetime-aikaan pelatun A-B vs. MuKi ottelun draaman kaari seurasi läheisesti ennen ottelua nähtyä Teekkarien sekoilua Opinmäen liikuntahallin tulostaulun kanssa. 15 minuuttia ennen ottelun alkua lähdettiin metsästämään vahtimestaria, jotta tulostaulun ohjainsysteemi saataisiin ulos varastosta. No, etsinnät tai puhelinsoitot eivät tuottaneet tulosta ja edessä näytti vielä 2 minuuttia ennen h-hetkeä olevan farssi. Lopulta todellinen Clutch time -suoritus (ovenkahvan kokeileminen) pelasti tilanteen ja ohjauslaite saatiin kytkettyä tulostauluun -tosin ilman 24 sekunnin kelloa ja välillä pelikellokin oli kentälle päin pimeänä.

Sitten itse otteluun. A-B pyöri ottelusta ensimmäiset 35 minuuttia ilman sen tarkempaa päämäärää ja kivitti heittoja niin läheltä kuin kaukaa. Kun kellossa oli enää noin 5 minuuttia tuli otteisiin kuitenkin kaivattu ryhtiliike. Muutama kova riisto ja layup sekä kolmonen keskelle keksintöä ratkaisi ottelun lopulta ilman sen kummempaa trilleriä kotijoukkueelle.

Mitä seuraavaksi? A-B on nyt kahden voiton putkessa ja pelikin rullaa alkukauden räpeltelyyn verrattuna oikein mallikaasti. Seuraavaksi vastassa on Tapiolan Hongan milleniaalit ja Teekkareilla on mahdollisuus nostaa recordi plussan puolelle!

[metaslider id=1953 cssclass=””]