Hiihtolomat on ohi ja M2D kauden viimeinen puristus ennen nousukarsintoja alkaa. Teekkareiden näkökulmasta sarjatilannekin on kutkuttava. Sarjan kakkossijaan on matkaa vain 2 voittoa, mutta toisaalta takana hengittävät niin ikään 2-3 tappion päässä joukkueet aina sijalle 8 saakka.

Teekkarit kohtasivat tämän kuuden ottelun rupeaman ensimmäisessä ottelussa HyPo:n. Viime kerralla otettiin kuokkaan Hyvinkäällä, joten tällä kertaa oli kasvojen pesun paikka. HyPo puolestaan lähti otteluun melkein selkä seinää vasten. Hyvinkääläisten taival M2D:ssä on nimittäin veitsen terällä ja ilman voittoja matka jatkuu seuraavalla kaudella astetta matalammalla sarjatasolla.

Alkulämmittelyssä A-B leirissä oli havaittavissa 2 viikon tauon vaikutuksia. Tauko oli selvästi vietetty kovien jalkatreenien merkeissä ja palloa lyötiin kevyesti alaspäin useamman pelaajan toimesta. Teekkareiden aggressiivisesta lämmittelystä huolimatta tulostaululla asetelmat pysyivät tasaisena ensimmäisen kahden erän ajan ja erätauolle mentäessä penkillä oli havaittavissa turhautumisen merkkejä.

Kolmannessa erässä A-B ottikin sitten seuraavan vaihteen silmään ja nappasi kapellimestarin paikan erityisesti puolustuspään dominoinnilla. Kolmas erä teekkareille 31-11 ja tätä myöten ottelukin oli taputeltu. Sarjapisteet matkasivat siis lopulta selvin numeroin Otaniemeen.