Ensimmäiseen kotipeliinsä Aalto Basket rantautui huikealla voimalla ja näytti heti ensimmäiseen erään kuka on pelin renki. Kemiat kohtasivat, askel oli kevyttä ja heitto upposi. Kotiyleisön edessä AB siivitti itsenä turvalliseen 20 pinnan johtoon puoliajalle.

Kyseessä ei sittenkään ollut mikään sunnuntaikävely, vaan Basketball 101 kiristi ruuvia puolustus päässä ja pikku hiljaa kavensi AB:n johtoa piste pisteeltä. Toisella puoliajalla pistejuhlat olivat ohi ja peliä pelattiin fyysisyydellä ja kovalla puolustamisella, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Vauhti pysähtyi, sillä vastustajan veret seisauttavan loukkaantumisen takia peli jouduttiin keskeyttämään hetkeksi. Samaan aikaan kun hoitohenkilökunta operoi loukkaantunutta pelaajaa kentän laidalla, niin vastustaja lisäsi painetta AB:n päätyyn, mikä näkyikin AB:n kolmannen erän pistesaldossa: huimat 4 pistettä.

Viimeiselle neljännekselle mentiin enään kahdeksan pisteen erolla. Pallo lipsui, puolustus falskasi, jolloin ero kapeni edelleen kolmeen pisteeseen. Basketball 101:n hurmokselle ei näkynyt loppua. Kuitenkaan Aallon kokenut kaarti ei tästä hätkähtänyt. Viimeisen aikalisän jälkeen pallosta pidettiin paremmin huolta, toimitettiin se kuppiin ja tiukennettiin puolustusta. Lopputuloksena taululle saatiin 61-50 Aalto Basketille.