Lauantai-illan selkäsaunaa oli lähetetty Panttereilta vastaanottamaan vain 7 enemmän tai vähemmän junioria. Epäreilut alkujaot jo siis, kun AB:ltä kentälle kirmasi 10 urheilullisen näköistä nörttiä. Ensimmäinen erä mentiin tunnustelevissa merkeissä ja havaittiin että kyllä ne Pantterienkin junnut osaa pelata korista. Atte ”prime” Lohman vei namun 6 kertaa Pantteripentujen hyppysistä. Vastustajan pelaajat katselivat turvaa hakien valmentajaansa, jolla ei ollut Lohmanin lonkeroihin mitään vastausta antaa. Tiettävästi Lohmanilla ei ollut vastustajan pelaajissa lapsia, mutta tilanne oli silti hyvin isä vastaan pojat. 

Toisesta erästä eteenpäin Aalto kasvatti pelin loppuun asti tasaisesti johtoaan. Korinteossa ja fyysisessä dominoinnissa kunnostautuivat erityisesti vahvoilla viimeistelyillään korin alta Lygdman ja surffaajan lookilla sekä surffimaisilla cost-to-cost ajoilla hurmannut Savin. Panttereista väläytteli ajoittain tarkoilla kaukokakkosillaan Azubalis ja El Ouacef teki yhden “kainalon alta”-layupin jokaisen teekkarin kainalosta. Puoliaika vietettiin nopeasti, voittajasta ei liene enää ollut tässä vaiheessa epäselvyyttä. Loppu surffailtiin 2:1 suhteella molempiin päätyihin koreja. Jokaista Pantterien koria vastasi kaksi Aalto-Basket koria. A-B:ltä erityisesti Tuomas ”kirurgi” Soinio ja Atte ”prime Atte” Lohman tehtailivat koreja liukuhihnalta. Soinio kirurgin tarkasti heittämällä ja Lohman (28p, 12steal, 13reb, 7assist) lähes mistä ja milloin halusi. 

Summasummarum: Jonkinlainen varmuus selkeästi heikompia joukkueita vastaan on löydetty kauden aikana ja ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Panttereiden pelaajien pitää kasvaa vielä pari vuotta sarjojen sarjassa pärjätäkseen.

[metaslider id=1953 cssclass=””]